SV Få ditt 7-dagarstest nu!

Få ett testkonto gratis

Börja titta över 2 000 filmer och serier gratis nu!

Registrera dig på bara 5 sekunder!

Ange din e-postadress och inled din GRATIS 7-dagars testperiod

Verifiera ditt konto

Du kan avbryta din prenumeration när du vill innan din gratisperiod löper ut. Efter testet kostar prenumerationen per månad.

Detta är en kostnadsfri registrering. Varför frågar ni efter mina kortuppgifter?

Det är för att kunna verifiera dig. När du registrerar dig för att få ett gratis testkonto kan Videostripe debitera dig och sedan återbetala en summa, upp till , på ditt kreditkort för att verifiera att kortet är giltigt och att du är den auktoriserade och legitima kortägaren. Denna summa dyker upp som "videostripe.com" på ditt kontoutdrag tillsammans med motsvarande återbetalning.

Om du avbryter ditt konto inom den kostnadsfria utvärderingsperioden (7 dagar), kommer du endast se verifieringsavgifter och dess relaterade återbetalningar på ditt kontoutdrag. Om du inte avbryter ditt konto inom en vecka kommer ditt konto att automatiskt förlängas till ett premiumkonto som kostar per månad med start den .

GRATIS 7-dagars testmedlemskap

Baserad på 244,901 Kundrecensioner

Gratis $0.00

Kredit/betalkort

Vad är säkerhetskoden (CVV/CVC)?

Det är en tre- eller fyrsiffrig kod på ditt kreditkort som är separat från det 16-siffriga kortnumret.

 • De flesta korten

  Baksidan av kortet: de tre siffrorna finns till höger om signaturraden.

 • American Express

  Framsidan på kortet: de fyra siffrorna finns på antingen vänster eller höger sida på kortet.

256 BITARS SSL-KRYPTERING - Du är säker

Vi är redo att ha roligt

Ditt GRATIS 7-dagars testkonto är redo

Nu tittar vi på filmer!

Fel!

Något gick fel.

 • Premiumfilmer vid dina fingertoppar

  högkvalitativt innehåll streamat direkt till dig, oavsett var du befinner dig! Njut av friheten du får genom att använda Videostripe på alla dina enheter. Allt du behöver är en internetuppkoppling.

 • Felfri streaming

  Du behöver aldrig igen titta på tråkiga reklamer när du använder Videostripe!. Våra filmer är inte bara reklamfria, de streamas även så snabbt att det aldrig behöver buffras.

 • Testa utan kostnad

  Testa Videostripe under ett gratis 7-dagarstest!. Registrera dig genom att slutföra två enkla steg så kan du direkt börja titta helt utan begränsningar. Inga kontrakt - du kan avbryta när du vill.

Allt lagligt innehåll

Vår filmdatabas växer hela tiden och vi försöker alltid att hålla jämna steg med de senaste nyheterna. Om det finns en viss film som du saknar, hör då av dig till oss.

Titta utan begränsningar

Du får tillgång till en komplett lista över våra filmer och kan titta på hur många du vill. Ditt konto på Videostripe kommer alltid att vara helt reklamfritt.

Support i världsklass

Vi är stolta över vår utmärkta kundservice. Vi svarar på alla e-postmeddelanden! Vår dygnet runt-support är redo att hjälpa dig!

Ingen bindningstid

Att registrera sig är enkelt och tar bara en minut. Du kan alltid prova den första veckan gratis och om du inte är nöjd är det lika lätt att avbryta din prenumeration på nätet.