RO Începe perioada gratuită de 7 zile chiar acum!

Creează un cont de probă gratuit

Începe să vizionezi peste 2 000 de filme şi seriale gratuite chiar acum!

Înregistrează-te în doar 5 secunde!

Introdu adresa ta de email şi începe proba GRATUITĂ de 7 zile!

Verifică-ți contul

Poţi anula contul tău în orice moment înainte de finalul periodei de probă gratuită. Aşadar, costul abonamentului este de pe lună.

Aceasta este o înregistrare gratuită. De ce mi se cer detaliile cardului de credit?

Este doar o măsură de verificare. Când te înregistrezi pentru o perioadă de probă gratuită, Videostripe poate retrage și apoi rambursa una sau mai multe sume variabile de până la de pe cardul tău pentru a verifica dacă acesta este valid și dacă tu ești proprietarul autorizat și legitim al cardului. Aceste sume vor apărea pe extrasul tău de cont ca "videostripe.com" împreună cu rambursările corespunzătoare.

Dacă îți anulezi contul în perioada de gratuitate (7 zile), doar taxele de verificare și rambursările aferente vor apărea pe extrasul tău de cont. Dacă nu îți ștergi contul într-o săptămână, acesta va fi extins automat la un cont premium pentru preţul de pe lună, începând cu data de .

Cont de Probă GRATUIT de 7 zile

Bazat pe 244,901 Recenzii ale Utilizatorilor

Gratuit $0.00

Card de Credit/Debit

Ce este Codul de Securitate (CVV/CVC)?

Este un număr format din trei sau patru cifre şi este diferit de numărul cardului, care este format din 16 cifre.

 • La majoritatea cardurilor:

  Verso-ul cardului: trei cifre aflate în partea dreaptă a benzii pentru semnătură.

 • American Express

  Partea frontală a cardului: patru cifre imprimate fie în partea stânglă sau partea dreaptă a cardului.

CRIPTARE SSL 256 BIT - Eşti în siguranţă

Suntem gata să ne distrăm

Perioada de probă GRATUITĂ de 7 zile începe acum!

Începe să vizionezi filme chiar acum!

Eroare!

Ne pare rău, am întâmpinat o eroare.

 • Filme de calitate la un click distanţă

  Vizionează conţinut de înaltă calitate oriunde te-ai afla! Bucură-te de libertatea de a folosi Videostripe pe orice dispozitiv. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet.

 • Streaming neîntrerupt

  Cu Videostripenu vei fi forţat să vizionezi reclame! Pe lângă faptul că filmele noastre sunt fără reclame, se încarcă şi foarte repede astfel încât se evită bufferingul.

 • Încearcă gratuit

  Încearcă Videostripe printr-un cont gratuit de 7 zile! Înregistrează-te în doi pași simpli și începe să vizionezi imediat fără limite. Fără contracte - poţi anula contul oricând.

Doar conținut legal

Baza noastră de date este în continuă creştere şi încercăm întotdeauna să ţinem pasul cu cele mai recente filme. Dacă nu găseşti un anume film în colecţia noastră, te rugăm să ne anunţi.

Vizionează fără restricții

Vei obţine acces la lista noastră completă de filme şi vei putea viziona oricâte filme doreşti. Contul tău de Videostripe va fi întotdeauna fără reclame.

Asistenţă de primă clasă

Ne mândrim cu serviciul nostru excelent de asistenţă pentru clienți. Niciun e-mail nu va rămâne fără răspuns! Serviciul nostru de asistenţă 24/7 este mereu la dispoziţia ta!

Fără timp de aşteptare

Înregistrarea este foarte uşoară şi durează doar un minut. Ai posibilitatea de a proba serviciul gratuit pentru o săptămână, iar dacă nu eşti mulţumit, îţi poţi dezactiva contul online la fel de uşor.