DA Få din 7-dags gratis prøveperiode nu!

Få en prøvekonto gratis

Begynd at se over 2 000 film og serier gratis nu!

Tilmeld dig på 5 sekunder!

Indtast din email og begynd din 7-dages GRATIS prøveperiode.

Verificer din konto

Du kan annullere dit abonnement når som helst før og efter den gratis prøveperiode. Derefter koster dit abonnement per måned.

Dette er en gratis tilmeldelse. Hvorfor skal jeg indtaste mine kredit kort oplysninger?

Det er af verifikationsårsager. Når du tilmelder dig den gratis prøveperiode på Videostripe, vil Videostripe muligvis opkræve og refundere et eller flere mindre beløb på op til for at bekræfte at kortet er ægte, og at du er den ægte indehaver af kortet. Disse beløb vil vises som "videostripe.com" på dit kontoudtog sammen med refunderingen.

Hvis du annullerer din konto indenfor den gratis prøveperiode (8 dage), vil du kun se verifikationsopkrævningen og refunderingen i dit kontoudtog. Hvis du ikke annullerer din konto indenfor en uge, vil din konto automatisk blive opgraderet til en premium konto til en pris på per måned, med start den .

GRATIS 7-dages Prøvemedlemskab

Baseret på 244,901 kundeanmeldelser

Gratis $0.00

Kredit/Debit Kort

Hvad er Sikkerhedskoden (CVV/CVC)?

Det er en kode på 3 eller 4 cifre på dit kreditkort, og det er ikke en del af kreditkortnummeret på 16 cifre.

 • De fleste kort

  På bagsiden af kortet: 3 cifre placeret til højre for underskriftsstriben.

 • American Express

  På forsiden af kortet: 4 cifre trykt enten på venstre eller højre side af kortet.

256 BIT SSL KRYPTERING - Du er sikker

Vi er klar til at more os

Din 7-dages GRATIS prøve begynder nu!

Lad os se film nu!

Fejl!

Noget gik galt.

 • Premium film lige for hænderne

  høj-kvalitets indhold streamet direkte uanset hvor du er! Nyd friheden ved at bruge Videostripe på enhver enhed. Alt du behøver er en internetforbindelse.

 • Fejlfri streaming

  Du bliver aldrig tvunget til at se reklamer med Videostripe! Vores film er ikke kun reklamefri, men streames hurtigt for at undgå loadetider.

 • Prøv det gratis

  Prøv Videostripe i en gratis 7-dages prøveperiode! Tilmeld dig hurtigt og nemt og begynd at se indhold uden begrænsninger - ingen kontrakter du kan annullere når som helst.

Kun juridisk indhold

Vores film database vokser konstant og vi prøver altid at holde os opdateret med de seneste udgivelser. Hvis der er en bestemt film som du mangler, så giv os besked.

Se uden begrænsninger

Du får adgang til en komplet liste over alle vores film og vil kunne se så mange som du ønsker. Din konto på Videostripe vil altid være fri for reklamer.

Support i verdensklasse

Vi er stolte af vores fremragende kundeservice. Ingen e-mail bliver ubesvaret! Vores 24/7 kundeservice står klar til at hjælpe dig!

Ingen bindingsperiode

Det er nemt at tilmelde sig og tager kun et minut. Du kan altid prøve den første uge gratis og hvis du ikke er tilfreds, er det nemt at annullere dit medlemskab online.